Mladí Lvi skončili druzí na dvoudenním turnaji Puky pomáhají v Brně

28. 3. 2024, Redakce
Během loňského podzimu probíhala v prodejnách Kaufland akce s názvem Puky pomáhají. V hlasování fanoušků klub HC Lev Benešov vyhrál oblastní regionální kolo, čímž si kromě finanční odměny a spousty věcných cen od Kauflandu vysloužili mladí Lvi i účast na turnaji, který se 23. a 24. března uskutečnil v Brně za Lužánkami.

Víkend v moravské metropoli byl plný nejen hokejových zápasů, ale také dovednostních soutěží na ledě i mimo něj, zpestřením pro mladé hokejové naděje byla vědomostní soutěž. Body získané jak v zápasech, tak v dalších disciplínách se sčítaly a celkový bodový součet určil konečné pořadí.

„Nebyl to klasický turnaj, kde se všechny body daly získat na ledě. Celkové umístění týmů bylo dáno součtem výsledků v těchto soutěžích: 1. hokejový turnaj, 2. dovednostní soutěže na ledě (vedení puku, přesnost střelby, rychlost bruslení, rychlost střely, štafeta na čas, nájezdy), 3. dovednostní soutěže mimo led (hod na koš, skok do dálky, skoky přes švihadlo, fotbalový slalom, výdrž ve visu), 4. vědomostní soutěž. Umístění bylo dáno všestrannosti jednotlivých týmů, přiblížil Václav Eiselt, trenér benešovských třeťáků.

Modrožlutí vyslali do boje dva týmy a skvělé dovednostní soutěže je vynesly až na krásné druhé místo.
Přehled všech výsledků najdete zde: https://turnaje.pukypomahaji.cz/brno.

"Od první chvíle, kdy jsme se v sobotu sešli v šatně, v týmu panovala dobrá nálada a kluci i holky se na turnaj se vším všudy moc těšili. Jak na ledě, tak i mimo led, bojovali jako pravá lvíčata! Vše zvládaly na jedničku a odměnou jim bylo nádherné druhé místo.
Jak jsem zmiňoval, tento turnaj nebyl jen o bruslení a střílení gólů, ale především o všestrannosti. A jsem moc rád, že děti všechny soutěže a dovednosti zvládly.
Velké poděkování zaslouží naši rodiče, kteří vytvořili atmosféru jako při extraligových zápasech. Stejně tak, jako fanoušci našeho klubu, kteří pro nás v soutěži hlasovali a na tento skvělý turnaj nás dostali, dodal nakonec trenér úspěšných benešovských nadějí."

Sestava HC Lev Benešov

Brankáři: Honza Bucifal a Samuel Vašíček

Hráči do pole: Matěj Janda, David Krejcárek, Váša Eiselt, Oliver Venc, Sebík Zdráhal, Verča Čechová, Jan Zmatlík, Tadeáš Dušek, Samuel Hanzlík, Miky Straka, Pavel Havlík, Tomáš Houda, Zdenda Bláha, Kája Bláhová, Viky Hoffmanová, Dan Jurčovský, Kuba Letoštiak, Naty Špidrová

Trenéři: Václav Eiselt, Martin Janda, Martin Straka, Dan Špidra

Zápasy
logo
6. KOLO, Dorost
HC Lev Benešov HC Buldoci Neratovice
3:5
logo
2. KOLO, Dorost
HC Lev Benešov HC Slavoj Velké Popovice
3:2
Tabulky
8. DDM Č. Budějovice 24 98:91 34
9. Kutná Hora 22 113:107 30
10. Český Krumlov 24 90:101 28
11. Velké Popovice 22 87:136 19
12. Benešov 22 64:120 12
13. Telč 24 37:253 0
Statistiky

Nebyly nalezeny žádné statistiky.